Dss 43717 Roco H0 Locomotora E17 Novedad Original Paquete 07 Br 3;;ctrica.Dr. El 7d0dbltcj32385-Modeltreinen en treinen

H0 Roco 43717 Dss Locomotora El 3;;ctrica.Dr. Br E17 07 Paquete Original Novedad

Het geeft je direct een gevoel dat je terug de tijd in gaat in Japan

Het jaar 2020 start Albatros met 40 nieuwe ballen, die zijn hard nodig voor alle 39 teams die in 2020 volleyballen bij de club. Bij de heren- (5x) en damesteams (6x) blijft het aantal dit jaar net als bij de aspiranten (12x) gelijk. Bij de CMV gaan echter vier nieuwe teams spelen, waardoor de teller op 16 staat bij de CMV! Met een totaal van 39 teams lijkt het voorlopig wel gedaan te zijn met de groei… of toch niet? Wellicht halen we in 2020 de 40 teams nog wel.

we want you to feel our sweat

Januari 2020 begint voor de senioren met de Amsterdamsebeker. In 2019 wist Dames 3 de beker nog te winnen na een lange week volleybal. Van Albatros doen in 2020 alle halfjaar competitie spelende teams mee, dat is lang niet bij elke club zo. Zo missen zelfs alle teams van clubs als Volamos, US en bijvoorbeeld Smashing’72. Het schema is nog niet bekend, maar voor de deelnemende teams en de wedstrijddagen:

DELUXE 2 Proto 9569 UNIE PACIFIC 1960 Stad LA Ocean Mist 5-2-2 SIpr NIB
Voor wat waarschijnlijk de meest echte reality-tv-ervaring is die je ooit zult zien

Gegil van blijdschap tijdens het mixtoernooi maandagavond als bekend wordt dat MA1 kampioen is geworden: Smashing heeft gelijkgespeeld! Belangrijker: als ze in de laatste set niet met 13-25 verloren hadden, maar met 17-25, dan was de club uit Diemen kampioen. Het aantal punten is namelijk gelijk met MA1 en omdat in de eerste klasse Meisjes A altijd vier sets worden gespeeld, is ook sets voor/tegen gelijk. Daarom gaf het aantal punten voor en tegen de doorslag en dat was net in het voordeel van MA1. Waar Smashing zaterdag nog met 4-0 won, speelde het maandag gelijk tegen AMVJ-Martinus en met goede cijfers voor Albatros. Gefeliciteerd meiden! En AMVJ-Martinus, bedankt!

Zoals je wellicht weet

wat zorgt voor een perfecte introductie voor nieuwe luisteraars
View this post on Instagram
It appears in their lyrics
Voor wat waarschijnlijk de meest echte reality-tv-ervaring is die je ooit zult zien

XC1 wint met 25-0! Herhaling: vijfentwintig tegen nul! #albavolley #volleybalnl

A post shared by Albatros Amsterdam Volleybal (@albavolley) on

Niet elk team wint een set met 25-0, niet elk team kan kampioen worden. Waar eindige de teams van Albatros? Meer dan de helft staat in de top drie: je ziet het in de ranglijst:

Athearn HO CNW SD60 8029 OperaBinden Lifesaver Paint
geeft een workshop bij Abunai! 2019 en hier leer je hoe je vegetarische gyoza maakt

Het thema van de conventie van dit jaar is High Tech

De jongens van JA2 kwamen na splitsing van de XA1 en de XA2 net in de tweede poule terecht waar ze wisten te winnen! Gefeliciteerd mannen!

Gezien hij diverse muziekinstrumenten kan bespelen
burnt like you never felt View this post on Instagram
creating a balance in the cacophony of sounds that this band produces

1 1100 ALEmanIA TIRPITZ 1939 GUERRA MUNDIAAL WW BARCO COMBATE ESCALA DIESCAST

A post shared by Albatros Amsterdam Volleybal (@albavolley) on

In de afgelopen weken zijn weer veel jeugdleden van Albatros langs de deuren en bij familieleden langsgegaan om loten te verkopen. En ook een aantal seniorenteams heeft zich ingezet om een mooi resultaat voor Albatros te realiseren: €850!!

Daarmee gaan we een mooie activiteit organiseren voor onze zeer gewaardeerde vrijwilligers. Want zonder vrijwilligers zouden we niet zo’n goedgeorganiseerde vereniging zijn en zouden we onze leden niet zoveel volleybalplezier kunnen bieden.

Hartelijk dank aan iedereen die hiertoe heeft bijgedragen. Daarnaast vinden we het ook erg leuk om het jeugdlid, het jeugdteam en het seniorenteam met de meest verkochte loten in het zonnetje te zetten. Dat zijn dit jaar Maud, CMV4 en Dames 6!

Maud en CMV 4 hebben op zaterdag 14 december in de Verheijhal genoten van een heerlijke team-taart. En Maud mocht een welverdiend cadeau uitpakken. Dames 6 gaat tijdens hun teamuitje in januari lekker van een schaal bitterballen genieten.

Sla het script dicht en vestig je urenlang van echte stukken Japans leven

ijshockey en schaatsen

geeft een workshop bij Abunai! 2019 en hier leer je hoe je vegetarische gyoza maakt
View this post on Instagram
Low Life en dat is de beschrijving van cyberpunk

CMV 5 is kampioen op niveau 5+. #albatrots #albavolley #fotoshoot #kannietkiezen

A post shared by MINI HELMET --1 2 --CASQUES J-E VERGNE --FORMULA E 2018 --4120518 (@albavolley) on

Yes! Het was tot en met de laatste wedstrijddag spannend wie als eerste zou eindigen in de poule van niveau 5+, het hoogste niveau van de CMV in Amsterdam. Dit keer is het weer Albatros, maar wel met een nieuw team: gefeliciteerd CMV 5!

Low Life als thema voor dit jaar

wat zorgt voor een perfecte introductie voor nieuwe luisteraars

Het jaar 2020 begint nu al goed voor Albatros: van het Schipholfonds heeft de club geld gekregen voor de aanschaf van nieuw trainingsmateriaal: denk aan ballen, hoepels, loopladders, toverkoord en nog veel meer! Super fijn! René haalde als voorzitter de cheque op Schiphol op. Begin 2020 gaan we trainen met nieuw materiaal!

hoeft hij niet afhankelijk te zijn van andere bandleden
Ondanks dat de muziekvideo bestaat uit een volledige band RAPIDO 104018 BAY SLEPER CANADIAN NATIONALE CN (1961) FORTUNE BAY 2027

ProtO 1000 HO SCALE 23970 71 F3B GEHACHT LOCOOTIVE \\-355; 1402B 04B DCC GEWALD

A post shared by Albatros Amsterdam Volleybal (@albavolley) on

“Hoe laat verzamelen jullie eigenlijk? Ook een half uur van tevoren?” Fiep van MC2 kijkt de twee aanwezige medespelers van haar vader indringend aan in de kantine van de Blauwwithal. Over 29 minuten begint de wedstrijd, maar waar is iedereen? Thijs appt dat hij een keuken aan het kopen is, hij haalt het begin van de wedstrijd niet… Ook de coach ontbreekt. Speler 4 en 5 zijn dan wel al binnen, speler 6 wordt gebeld maar staat al (?) voor de sporthal. Gelukkig heeft VVA de grootste moeite om het net op een acceptabele hoogte te krijgen en zijn ze nog niet begonnen met inspelen. Zonder coach starten de mannen de wedstrijd. Op het veld ernaast vecht Albatros XC1 voor het kampioenschap met veel publiek. Het is lawaaiig, wel wordt de eerste set gewonnen (20-25). In de tweede set serveert het team vooral veel fout, zelfs op setpoint tegen (25-23). Daarna arriveert ook de coach en wint Heren 2 dik: 09-25 en 14-25. De keuken is ondertussen nog niet gekocht. Met de overwinning staan de mannen even op de eerste plek. Dat duurt nog tot en met de wedstrijd van dinsdag, als UvO vermoedelijk het kampioenschap echt mag vieren.

lijkt SOMEI YOSHINO stiekem toch een verlengde van OROCHI

Het geeft je direct een gevoel dat je terug de tijd in gaat in Japan

Dames 1 had woensdagavond geen kind aan SAS’70, de bezoekers deden wel hun naam eer aan: ze haalden precies 70 punten en kwamen geen set boven de 20. Dames 5 had de eerste set nodig om warm te draaien (21-25) maar won daarna met 3-1, de laatste set ging het snelste met 25-14. Heren 5 had geen moeite met de heren en dames van KVA. Met 25-8 was de eerste set voorbij voordat de Cavia’s het doorhadden. De bezoekers uit Waterland wonnen alleen de laatste set van Heren 4. Dat cadeau gaf ook Heren 1 aan de bezoekers uit Almere: ook 3-1 winst. Waarmee alle vijf gespeelde Albatros wedstrijden gewonnen werden. Lekker bezig.

Ondanks dat de muziekvideo bestaat uit een volledige band

“Dit is anders dan anders”, zo reageerde een ouder maandag op de andere inrichting van de zaal. Na een succesvolle eerste keer vorig jaar met haar eigen CMV-team, heeft Eveline dit jaar een pietentraining georganiseerd voor alle CMV-groepen. Pakjes door een schoorsteen gooien en pakjes overbrengen zonder getikt te worden, waren maar twee van de zeven spelletjes die gedaan werden. Super leuk! Na afloop waren er ook nog wat pepernoten voor de kinderen en voor de trainers was er een chocoladeletter. Dank u Sinterklaasje.

Voor het oog van 20 familieleden speelde Dames 3 een spannende wedstrijd tegen US. In de Amstelcampus had het team tijdens de familiedag zelfs publiek uit Zeeland! Onder die aanmoediging keerden de meiden nog net op tijd de score in de vierde set, waardoor een vijfsetter uit het vuur gesleept werd. Die set was na een hele sterke servicebeurt van Cindy (van 2-0 naar 2-13) snel voorbij. Genoeg reden om in de kantine nog even het clublied te zingen. Na afloop was er ook nog een borrel met een speciale quiz: ‘Herken je eigen dochter’ met vragen als ‘Wie noemen wij de oma van het team?’ en ‘Wie heeft de bijnaam 1 meter 6?’. De geslaagde avond eindigde met een familiemaaltijd. Een nieuwe traditie is geboren!

Sukhoi T-50 PAK-FA SU-57 wit Shark 5e generaBinden Fighter Herpa Wings 580441